19 de desembre de 2015
19.12.2015

Els aparelladors col·laboraran amb la Fundació Ser.Gi

Han signat un conveni que permetrà el treball conjunt del col·legi i l'entitat en habitatges socials

21.12.2015 | 07:18

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona i la Fundació Ser.Gi han signat un conveni que permetrà el treball conjunt en el dret a l'habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.
La Fundació Ser.Gi porta a terme diferents projectes en matèria d'habitatge, com la gestió de diferents borses d'habitatge social en diferents municipis gironins o el projecte de masoveria urbana.
Ara, i gràcies a l'acord, el Col·legi subvencionarà el 100% de les despeses de visat o registre dels treballs relacionats amb els habitatges que gestiona la Fundació Ser.Gi i els ocupats per les famílies ateses a través d'algun dels serveis o projectes d'aquesta entitat.
El conveni també permetrà que la Fundació disposi d'una borsa d'aparelladors voluntaris que col·laborin en tasques relacionades amb l'habitatge i amb l'emissió de certificats d'eficiència ener?gètica, de segona ocupació, o l'elaboració d'informes per a la transmissió d'habitatge usat. El Col·legi participarà de la campanya «Jo faig un 36 per la Fundació Ser.Gi».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook