Els Mossos d'Esquadra van detenir el propietari i el treballador d'un bar de Blanes acusats de traficar amb drogues. En la mateixa operació policial els agents van decomissar diverses dosis de cocaïna, marihuana i haixís. La investigació va començar el passat dijous, 1 d'octubre, quan els agents van localitzar 100 quilos de marihuana en una finca particular del barri de Ca la Guidó.

Arran de la troballa, els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones, però dues més es van escapolir de l'operació policial. Les indagacions dels agents van servir per saber que els dos fugitius solien freqüentar un establiment de restauració d'aquest municipi de la Selva. Els agents de la policia catalana van fer una inspecció al local per veure si els escàpols hi eren. Durant el registre van localitzar diverses drogues al propietari i a un treballador. Concretament, els agents de la policia de la Generalitat de Catalunya van intervenir diferents dosis de cocaïna, marihuana i haixix.

Les dosis de cocaïna, marihuana i haixix trobades estaven en llocs insòlits com a dins un bitllet de cinc euros o a l'interior de càpsules de plàstic. A més, la policia catalana va localitzar uns 80 euros en bitllets fraccionats i un inhibidor de freqüència que els Mossos d'Esquadra van comissar i el van trametre a la Unitat de Mitjans Tècnics del cos policial per analitzar-lo i així tenir-lo com un dels elements provatoris del cas.

Segons fonts del cos tot apunta que els detinguts estarien utilitzant el local de restauració per distribuir substàncies estupefaents als seus clients.

De resultes de la investigació policial, el passat dimecres, 16 de desembre, agents de la policia catalana van detenir els dos homes, el propietari del bar i un treballador, acusats de ser els autors d'un delicte contra la salut pública per venda de substàncies estupefaents.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, van passar el dijous, 17 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Després d'analitzar el cas, el jutge va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs a l'espera de judici.

Segons fonts policials, els detinguts són dos homes, de 33 i 43 anys i veïns de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions, ja que mantenen les investigacions obertes.