La Policia Local de Llagostera va aixecar un total de dotze actes per tinença de substàncies estupafaents en una festa il·legal en una masia abandonada. Fonts policials van explicar que els fets es van produir a la zona coneguda com "Les 4 parets", a Can Cabanyes de Montagut, un vell casalot en ruïnes situat entre els termes municipals de Llagostera i Tossa de Mar, prop de l'ermita de Sant Grau. Un indret aïllat on cada cap de setmana s'acostumen a organitzar aquesta mena de festes il·legals.

A més d'intervenir per fer acabar la festa, els Mossos també van haver d'intervenir en un accident. Cinc persones que participaven a la rave es van accidentar mentre circulaven per la carretera GIV-6744. El cotxe va sortir de la via i van donar diverses voltes de campana tot i que cap dels ocupants va resultat ferit. El conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Entre els denunciats hi ha menors d'edat. Els agents han comissat diverses quantitats de marihuana, haixix, pastilles d'èxtasi i cocaïna. Segons informen fonts locals, les raves hi són habituals.