Aquest dijous al matí està previst que arribi el Coro Safari, un cor infantil format per 28 nens d'entre 8 i 14 anys procedents d'una escola-orfenat d'Uganda. Els acompanya la directora del centre, Mama Deborah, i els membres de la fundació Nzuri Daima, amb seu a Sant Joan les Fonts, que han fet realitat aquest projecte solidari.

Els joves intèrprets faran gira per Catalunya -a diferents festivals com el Clownia de Sant Joan les Abadesses o el Festival de Cors Joves de Granollers- per presentar el seu disc Joy's Miracle amb cançons en català, castellà, anglès, francès i la seva llengua materna, el luanda. La primera parada a Catalunya és l'abadia de Montserrat i continuarà a Sant Joan, Girona, Olot, Figueres, Roses o Barcelona.

S'ha obert una campanya de micromecenatge perquè empreses i particulars ajudin a millorar les condicions de vida dels infants. Dels 270 nens de l'escola, només 80 estan apadrinats. L'objectiu final d'aquesta gira solidària és recollir fons per millorar les instal·lacions bàsiques de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda) i garantir l'escolarització. «Com que creiem que l'educació és la manera que puguin tenir un futur millor, quants més padrins millor», va afirmar Loli Rubio, membre de la fundació.