13 de agost de 2016
13.08.2016

Càritas ampliarà el servei de missatgeria a l'Alt Empordà

A Girona ha signat un conveni amb Seur que ha creat dos nous llocs de treball de repartiment sostenible

15.08.2016 | 07:07
El tricicle elèctric emprat per al repartiment de mercaderies a Girona.

Ecosol, l'empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona, ha creat dos llocs de treball més per a l'activitat de repartiment sostenible a la ciutat. Ho ha pogut fer gràcies a la signatura d'un conveni amb Seur que li permetrà ampliar el servei de repartiment sostenible i ara espera poder repartir fins a 100 paquets diaris al centre de la ciutat, amb mitjans de transport sostenibles com el tricicle de tracció elèctrica o la bicicleta elèctrica i convencional.
El servei de missatgeria d'Ecosol s'encarrega de recollir els paquets de Seur, i de la resta d'empreses col·laboradores -ASM i DHL- en un magatzem centralitzat i els reparteix als clients finals. L'acord amb Seur va iniciar-se amb el repartiment de 10 paquets diaris el 22 de juny passat, però està previst arribar a 100 entregues per dia a finals d'any. L'objectiu de Càritas i Ecosol és consolidar el servei a Girona i ampliar-lo durant el 2017 a altres poblacions com Figueres.
L'objectiu d'Ecosol és generar llocs de treball per a les persones que acull i acompanya Càritas i oferir solucions de repartiment sostenible als centre de les ciutats.
En previsió del creixement del projecte, Ecosol ha format 15 persones per capacitar-les en el repartiment de mercaderies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook