08 de novembre de 2016
08.11.2016

Dues companyies aèries especialitzades en esquí s'interessen per l'aeroport

Les aerolínies mantenen contactes amb Vilobí per portar esquiadors al Pirineu aquest mateix hivern

10.11.2016 | 17:26

L'Aeroport de Girona manté contactes amb dues companyies especialitzades en el sector de l'equí que podrien volar a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar aquest mateix hivern. El director de l'aeroport, Lluís Sala, va reconèixer ahir en una entrevista a Catalunya Ràdio que hi ha contactes amb dues companyies especialitzades en portar esquiadors al Pirineu.

Si les negociacions arriben a bon port, aquest mateix hivern ja aterrarien a Vilobí d'Onyar avions amb esquiadors que volen practicar aquest esport al Pirineu. Ara bé, Sala no ha concretat en quin estat es troben les negociacions i tampoc el nom de les companyies.

Això sí, va destacar que seria una bona manera de desestacionalitzar la temporada, molt centrada en els mesos d'estiu. Actualment, l'Aeroport de Girona ofereix només nou destinacions, una de les xifres més baixa dels darrers anys.

Perpinyà és «competència»

El director de les instal·lacions també va reconèixer que l'Aeroport de Perpinyà és un «clar cas de competència» perquè ofereix un producte similar al seu. En aquest sentit, va dir que cal estar «molt atents» i ser «àgils» per tal d'adaptar-se a les necessitats de cada companyia i atreure-les fins a Vilobí d'Onyar.

Malgrat tot, Sala remarca que l'àrea d'influència de l'Aeroport de Girona és més potent perquè inclou zones més poblades com el Maresme, els Vallesos i la Catalunya central.

Ara mateix, Perpinyà està oferint catorze destinacions, entre elles vols a Madrid i Eivissa, mentre que des de Girona no té cap vol domèstic ni tampoc té, de moment, cap projecte sòlid per recuperar el reivindicat vol a Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema