Un home de 34 anys veí del barri de Bonavista d'Olot va morir ahir a les 10 hores del matí per causa d'un accident de trànsit, al punt quilomètric 152 de la C-37 a l'altura de Manlleu (Osona).

L'accident va tenir lloc a la sortida de la C-37 (túnels de Bracons). El Volkswagen Golf que conduïa el veí d'Olot va col·lidir frontalment amb un camió.

Arran de l'impacte, el camió va quedar bolcat sobre un marge de la carretera BV-5224. El turisme va quedar totalment aixafat del costat del conductor. El conductor del camió, un home de 54 anys, va ser traslladat en estat menys greu a l'Hospital de Vic.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar quatre dotacions de bombers, set patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del servei d'emergències mèdiques. Els bombers van haver de fer feines d'excarceració tant del turisme com del camió. Des d'un primer moment, els Mossos d'Esquadra van distribuir el trànsit. Es van produir retencions a l'accés a la C-37 des de Barcelona. En canvi a l'entrada dels túnels per Olot no n'hi van haver.