Caçat un «conductor bala» que anava a més del doble de la velocitat permesa per l'AP-7. Circulava a 242 quilòmetres per hora, en un tram limitat a 120 km/hora. Els Mossos van detenir el conductor per dos delictes: conduir amb una velocitat penalment punible i temeràriament.

Els fets es remunten al 15 de novembre quan agents de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona durant un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 71,5 de l´autopista AP-7 a Riudellots de la Selva.

Quan passaven onze minuts de les tres de la tarda, els Mossos van detectar un turisme, de la marca Porsche, que circulava a 242 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora.

Els agents van interceptar el vehicle al punt quilomètric 63 i el van aturar a la sortida de Girona Oest, al terme municipal de Sant Gregori.

Els mossos de la patrulla, després d´identificar el conductor, que va donar negatiu a les proves de detecció d´alcohol i drogues, van detenir-lo com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb ­càrrecs.