El temporal de pluja remet però el fort onatge es mantindrà avui a la Costa Brava.

Les precipitacions de la nit i matinada ja són història. La forta tempesta que va afectar les comarques de Girona ha fet mobilitzar els Bombers en dues ocasions durant la nit. La més destacada és la que van haver de fer a Maçanet de Cabrenys. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de deu de la nit, es van desplaçar amb dues dotacions al carrer Tapís de Maçanet de Cabrenys per la caiguda d’un llamp sobre un pal de telefonia. L'impacte va afectar la caixa de repartiment, els cables de telefonia i una canonada de gas, així com també la instal·lació elèctrica de dos immobles. Cap persona sortosament, va resultar ferida.

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest matí el Pla Inuncat un cop finalitzat l'episodi i les incidències a causa de les fortes pluges. Tot i això, queda en fase de preealerta per estat de la mar.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que es puguin produir onades de fins a 2,5 metres de maregassa durant el dia d’avui. Hi haurà mar de fons de component sud i est.

Atesa la previsió i les incidències que es puguin produir, Protecció Civil recorda la importància de no acostar-se a espigons i esculleres allà on les ones estiguin trencant amb força, així com respectar els tancaments dels accessos a aquestes zones.Al Pirineu gironí,

les pluges de la plana es van convertir en nevades. I les principals estacions d'esquí s'han llevat amb una bona capa de neu. A Vallter, el gruix ha arribat als quinze centímetres.