El regidor de Promoció Municipal, Estanis Vayreda (PDeCAT) ha indicat que l'Ajuntament d'Olot ha exposat la voluntat de fer un bici carril entre Olot i el barri de Ca la Guapa a Santa Pau.

A Ca la Guapa, el bicicarril d'Olot ha d'ajuntar-se amb el tram va fins a l'aparcament de Santa Margarida i d'aquí amb el que arriba al nucli de Santa Pau i així completar una ruta amb bicicleta entre Olot i Santa Pau.

La part de la ruta que correspon a l'Ajuntament d'Olot és la que està més verda. En canvi, la que ajunta Santa Pau amb l'aparcament de Santa Margarida ja està feta.

Pel que fa al tram que va de l'aparcament de Santa Margarida a Ca la Guapa, l'alcalde de Santa Pau, Josep Companys (UpSP-AM) ha avançat que a principis d'abril preveuen que el Departament de Territori i Sostenibilitat tingui el projecte fet.

Companys ha explicat que el divendres, dia 17 de març, va participar en el Consell d'Alcaldes presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. També hi havia el secretari general d'infraestructures, Ricard Font.

Companys va demanar quan estaria acabat el projecte a Rull i el conseller li va contestar que a principis d'abril. És a dir, en el termini de pocs dies.

Companys ha explicat a Diari de Girona que va demanar si la Generalitat tenia la intenció de licitar el projecte abans de finals d'any i Rull li va respondre que sí.

Així doncs, l'alcalde de Santa Pau ha previst l'inici de les obres per a finals del 2017 o principis del 2018.

Es tracta d'una actuació de 800.000 ? finançada per la Generalitat.