El president de la Fundació Tutelar Comarques Gironines, Pere Cornellà, i el director de banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, van signar un acord pel qual l'entitat financera col·laborarà amb 25.000 euros per donar suport a l'activitat de la Fundació, referent en la pràctica del suport a les persones amb discapacitat, procurant la seva plena inclusió a la societat, tot respectant la voluntat i preferències de les persones i no deixant de banda la protecció en els supòsits en que els riscos a assumir superin el respecte a la voluntat.

Durant la signatura del conveni, el president de la Fundació Tutelar Comarques Gironines, Pere Cornellà, va explicar que la Fundació no ha deixat mai de donar suport en aquestes situacions, per difícil que sigui la situació de la persona. Cornellà destaca que l'evolució els ha obligat a dotar-los de suficients recursos materials i humans, així com proporcionar formació continuada a tots els professionals per tal de poder afrontar el nou paradigma amb totes les garanties.

El director de banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, per la seva banda, es va mostrar molt satisfet de renovar un any més el suport a l'entitat.