L'Ajuntament de Maçanet de la Selva va organitzar un acte per entregar la medalla de la Vila al fundador de Frit Ravich, Josep Maria Viader. En un acte emotiu celebrat davant d'unes dues-centes persones, el propietari de l'empresa d'aperitius es va retrobar amb amics de tota la vida del mercat de Reus i de la Cambra de Comerç. El director de l'Escola de Música i el presentador Àngel Fonts van ser els encarregats de dinamitzar un acte que va durar al voltant d'una hora.

L'alcalde de Maçanet, Antoni Guinó, va destacar que «va començar de zero i va decidir fer-ho al seu poble». Guinó també es va mostrar orgullós de Maçanet i va afirmar que el consistori «pot fer actes d'aquest calibre un cop l'any perquè al poble hi ha moltes persones importants». Per això l'Ajuntament va decidir reconèixer-li la tasca «per unanimitat».

Un acte emotiu

L'empresari no sabia que se l'homenatjaria i la seva filla, ara directora general, el va convèncer. «Volíem que hi fos i vam creure que aquesta seria l'única manera d'aconseguir que vingués i fer més emotiu l'acte», deia Guinó.