L'accident de trànsit mortal queaccident de trànsit mortal es va produir ahir a la tarda a l'N-II a Sant Julià de Ramis no només va deixar una persona sense vida sinó que tres ocupants més dels vehicles van resultar ferits de gravetat.

Una d'elles és una dona de 50 anys que anava en el turisme que va xocar frontalment contra la furgoneta del finat.

Aquesta inicialment va ser traslladada en estat de gravetat a l'hospital Josep Trueta. La dona es troba encara ingressada en aquest centre hospitalari, en concret, a l'UCI en estat molt greu.

Pel que fa a la resta de ferits, un home de 47 anys també resta en el mateix centre sanitari i presenta diverses fractures. Segons fonts de l'hospital, es troba en estat greu i està ingressat a planta.

Finalment, l'acompanyant del finat, una dona de 29 anys està a l'hospital de dia d'urgències.

L'accident va deixar una víctima mortal, un home de 30 anys i de nacionalitat polonesa. Aquest conduïa la furgoneta implicada en el sinistre viari. Malgrat els intents del serveis d'emergències, no van poder salvar-li la vida.

Cal recordar que arran del sinistre viari a l'N-II, al punt quilomètric 726,7 la carretera va estar totalment tallada al trànsit amb desviaments senyalitzats des de quarts de set fins a les vuit del vespre, quan es va començar a donar pas alternatiu. La situació es va normalitzar finalment cap a un quart de deu de la nit.

L'últim sinistre viari mortal a les comarques de Girona s'havia produït el 18 de juliol. Un motorista va morir després de xocar amb un turisme a l'N-260 a Ribes de Freser. Cal recordar que la policia va detenir el conductor del cotxe, un veí de Ripoll de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència, ja que va donar positiu a la prova de drogues. Aquest finalment va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.