El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha posat a licitació el concurs per a la redacció del projecte d'una nova rotonda en una de les entrades del nucli urbà de Sant Joan les Fonts.

En concret, a la carretera GI-522, per la banda de Castellfollit de la Roca. L'objectiu de l'actuació és reduir la velocitat dels vehicles que passen pel tram i fer-lo més segur.

La redacció del projecte està valorada en uns 30.000 euros i prevista en els pressupostos de 2018. La idea és que les obres estiguin acabades el 2019 i que tinguin un cost de 600.000 ?. El giratori solucionarà l'accés al nucli de Sant Joan les Fonts en un tram on l'única possibilitat de girar està en espais creats entre la carretera i la muntanya.

La nova rotonda servirà per millorar els accessos al polígon industrial de les Coromines, a la zona de prats artificials que acull la Fira de la Bruixeria i concerts, a la deixalleria d'estris grossos i a l'antiga colònia de la Sebastiana. També millorarà el passeig que hi ha al costat de la carretera.