L'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona a la ciutat britànica de Manchester entre agents de viatges, operadors turístics i mitjans de comunicació, amb la col·laboració de Pep Guardiola, el Girona FC, la companyia aèria Pep GuardiolaJet2i una delegació d'empresaris turístics gironins.

Avui i demà el Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitza un cicle d'accions comercials i promocionals a Manchester per divulgar l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Coincidint amb el creixement del nombre de companyies aèries britàniques (Jet2, Ryanair, Thomas Cook i TUI) que connectaran la ciutat de Manchester amb l'Aeroport Girona-Costa Brava la temporada de primavera i estiu 2018, i amb l'increment de turistes que l'operador Jet2Holidays estima portar a la Costa Brava (fins a 180.000), es durà a terme un programa de presentacions mitjançant un centre d'atenció telefònica o call center de la companyia Jet2, diversos tallers o workshops i presentacions de destinació amb la participació de tretze empreses turístiques gironines.

L'acció s'endega aprofitant el vincle existent entre els clubs de futbol Manchester City i el Girona FC, i gràcies a l'acord de patrocini vigent entre la Diputació de Girona i el Girona FC, per tal de promocionar Girona i la marca Costa Brava en el mercat britànic.

Avui tindrà lloc la presentació de la destinació Costa Brava a la seu de la companyia Jet2 de Manchester, adreçada a venedors de viatges. Demà sera quan se celebrarà l'acte promocional principal, amb la participació de Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Pep Guardiola, entrenador del Manchester City i ambaixador de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i Delfí Geli, president del Girona FC, entre altres directius dels clubs Manchester City i Girona FC, dirigida a agents de viatges, operadors i mitjans de comunicació del nord-est d'Anglaterra.

L'acte consistirà en un taller, seguit d'una presentació de l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i d'un còctel amb productes catalans i vins de la DO Empordà, amb l'objectiu de donar a conèixer el conjunt de l'oferta turística de la demarcació de Girona.