L'atenció de l'alumnat amb ceguesa i discapacitat visual greu continuarà gestionant-se el curs vinent en col·laboració amb l'ONCE, que ahir va signar la renovació del conveni que manté amb el Departament d'Ensenyamentdes de 1985.

Cent cinc alumnes de les comarques de Girona, més de 1.200 al conjunt de Catalunya, reben l'atenció de mestres de suport itinerants i de professionals específics, tal com està previst en l'acord. La seva tasca és donar suport al mestre o tutor d'aula, el centre educatiu, l'alumne i la seva família.

Subseus al territori

El Centre de Recursos Educatius (CRE) de l'ONCE a Catalunya, que també acull la seu del Servei Educatiu CREDV, integra els serveis, els equips, els programes i els recursos personals i materials específics de què disposen el Departament d'Ensenyament i l'ONCE. El seu àmbit d'intervenció és tot Catalunya, amb la central a Barcelona i subseus a Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre. Sota les directrius de la Junta Rectora, el director del CRE ONCE Barcelona coordina i gestiona les funcions de tots els professionals, els diferents equips i les seves actuacions.