La vuitena Trobada Capacitats al Pla de l'Estany, adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual, es celebrarà diumenge al Parc de la Draga de Banyoles. La finalitat de la trobada és gaudir d'un matí físicament actiu, conèixer nous esports i compartir bons moments amb amics i familiars.

La jornada ofereix activitats i jocs distribuïts en itineraris de diferents intensitats: Pirineus (activitats multiesportives d'intensitat i dificultat baixa), Andes (activitats multiesportives d'intensitat i dificultat moderada), Himàlaia (activitats multiesportives d'intensitat i dificultat alta) i Canigó (activitats multiesportives per persones amb discapacitat física) que cada esportista pot escollir segons el seu grau d'autonomia.

L'esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i la Comissió Esport i Discapacitat del Pla de l'Estany, formada pel Consell Comarcal, Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Grup MIFAS i el suport de l'Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona i la Generalitat.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia al correu electrònic msallares@ceplaestany.cat amb les dades de l'esportista abans del 4 d'octubre a un cost de 3 euros per persona o 4 el mateix dia.