10 de octubre de 2018
10.10.2018

Una dona resulta ferida en cedir el sostre d'un supermercat per la pluja a Sant Feliu de Guíxols

L'afectada ha rebut atenció SEM i ha rebut l'alta in situ · En mitja hora els Bombers han hagut de fer una dotzena de serveis sobretot per inundacions

10.10.2018 | 12:33

L'episodi de pluges s'ha desplaçat cap a les 11 del matí cap al Baix Empordà i Sant Feliu de Guíxols ha viscut la pitjor part.

Una dona ha resultat ferida en cedir una placa del sostre d'un supermercat per la pluja. Els Bombers eren a lloc per l'entrada d'aigua i el SEM ha atès a la dona, que segons les primeres informacions, no està ferida de gravetat. La ferida era una treballadora del mateix establiment.

Aquest és el comerç on s'ha produït el fet:En paral·lel en només mitja hora, els efectius de salvament han hagut de fer 12 serveis per acumulació d'aigua al mateix municipi i cinc més a Platja d'Aro. Sobretot per inundacions en baixos, caiguda de branques i també han hagut de rescatar tres persones -dues a Sant Feliu i una a Platja d'Aro- perquè havien quedat atrapades per la pluja a dins del cotxe.
Els serveis s'han focalitzat entre un quart de dotze i tres quarts d'onze. En paral·lel, la Policia Local i l'ajuntament també informa que està treballant a la zona per millorar la situació.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook