Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot continen buscant un presumpte agressor sexual de dones d'edat avançada a la ciutat. Els investigadors sospiten que l'home presumptament estaria al darrere d'almenys quatre casos d'agressió sexual i un d'abusos sexuals perpetrats a la localitat.

Les víctimes d'aquest home tindrien entre 55 i 80 anys i han donat una possible descripció del presumpte autor. Es tractaria d'un home que seria jove, d'entre vint i trenta anys, alt, d'aparença llatina i que hauria abordat les dones, algunes d'elles d'edat molt avançada, en baixar la llum del dia. Aquest fet fa més difícil que el puguin identificar.

Algunes de les agressions es van produir al barri vell d'Olot i a prop d'uns pisos tutelats que hi ha en una de les principals avingudes de la capital de la Garrotxa.

La policia té muntat un dispositiu a la ciutat i la rodalia amb l'objectiu d'enxampar-lo. De moment, però, no se l'ha detingut.

El presumpte agressor hauria actuat des de l'agost i fins aquest mes a la ciutat d'Olot. El primer cas data de l'agost i, en aquest cas, es tractaria d'una agressió sexual amb penetració, tal com va avançar Diari de Girona.

Els fets van començar essent una trobada sexual consentida però segons fonts properes al cas, després la dona va negar-s'hi i aquest va continuar i la va agredir penetrant-la.