L'Ajuntament d'Olot, en els darrers dies, ha començat les obres de millora del carrer Pare Antoni Soler. Es tracta d'un carrer que connecta amb la plaça del Carme i disposa d'un dels aparcaments més utilitzats del Nucli Antic. L'obra forma part de les accions escollides pel Consell de Barri de Sant Miquel en el Pla Integral d'Acció de Millora per a aquest 2018.

Les obres que s'han iniciat al carrer Pare Antoni Soler han de convertir en sentit únic el tram entre la plaça del Carme i la ronda sant Bernat 8 (de sortida cap a l'Avinguda Girona). Els treballs, que és previst que tinguin una durada de cinc setmanes i un cost de 20.000 euros, garantiran un millor pas de vianants per a aquest carrer amb l'ampliació de la vorera i que sigui més agradable amb la col·locació d'arbres al cantó més pròxim de l'Escola d'Art.

També es vol facilitar l'accés a l'aparcament, el qual des d'aquest moment ja han començat les obres, únicament s'hi pot accedir des del carrer Montcarmel. La idea és evitar confusions en els accessos al Nucli Antic.