Els pressupostosprogramat per les 17 hores de demà, dia 25 d'octubre.

De moment, els 11 regidors de l'oposició sumen més que els 9 de l'equip de Govern del PDeCAT-DC i els opositors es mostren poc disposats a votar a favor dels pressupostos. ERC fa dies que va fer públic el seu vot en contra per no estar d'acord amb la inversió prevista per a l'espai Cràter. El PSC del pressupost per no estar d'acord amb la inversió i també en contra de les ordenances fiscals per estar en desacord amb la puja del rebut d'escombraries. Finalment, la CUP per considerar que cal més inversió al nucli antic.

Els únics que no s'han decidit pel vot decididament en contra són els d'Olot en Comú, que han de decidir el vot en assemblea. Això no obstant, fan falta dos vots perquè el PDeCAT pugui passar els pressupostos i Olot en Comú només en pot donar un.

L'alcalde, Josep Maria Corominas (PDeCAT-DC), ha fet una crida a la responsabilitat i ha ressaltat que tombar els comptes no aturarà cap projecte de l'equip de Govern però si afectarà els ajuts destinats a les entitats i a les persones necessitades que gestiona el Consorci de Benestar Social.

Tot i la incertesa, la regidora d'Hisenda, Montserrat Torras (PDeCAT-DC), ahir va presentar uns comptes que pugen fins a 35.280.000 euros, un 3,5% més que els de l'any passat. Els comptes tenen un capítol d'inversions valorat en 3.528.724 euros.

Les inversions més importants són la d'1.150.000 euros per pagar les obres del Firal i la d'1 milió d'euros per al nou dipòsit d'aigua.