El papa Francesc ha nomenat «venerable» la germana Arcàngela Badosa Cuatrecas, nascuda a Sant Joan les Fonts. Amb aquesta distinció, es fa un pas important per tal que pugui ser pujada als altars, primer com a beata i posteriorment com a santa.

Arcàngela Badosa va néixer el 16 de juny de 1878 a la localitat garrotxina i va entrar com a religiosa a la congregació de les Germanes del Mont Carmel a Oriola, província d'Alacant. Des d'allà va ser destinada a Elda, on va passar la resta de la seva vida. A Elda es va dedicar a atendre els malalts de tuberulosi que estaven a l'hospital que regenta aquesta conregació a la localitat. Finalment, se li va encomanar aquesta malaltia i va morir el 27 de novembre de 1918.

Segons ha publicat el diari Información, a la germana Badosa se li atribueixen nombroses gràcies, favors i curacions a través de l'»aigua mirculosa» que es diposita al costat de la seva tomba i que no es corromp. La seva proclamació com a «venerable» es va produir a principis d'aquest mes de novembre.