La Conselleria d'Ensenyament ha posat a disposició dels centres educatius diferents recursos i propostes d'actuació per tal de poder sensibilitzar contra la violència masclista amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Aquests materials es van compartir a l'espai web de l'Xtec, per tal que els centres educatius els tinguin a l'abast per treballar en la prevenció i la detecció de les relacions abusives de parella. Els materials expliquen a les escoles i instituts com tractar la coeducació i la lluita contra la violència de gènere de forma transversal i continuada, amb l'objectiu de promoure un canvi d'actituds i comportaments per part dels nens i joves.

Segons va informar el Departament d'Ensenyament, les actuacions que durant aquests dies estan portant a terme els centres educatius amb motiu del dia internacional són, entre d'altres coses, ampliar els recursos didàctics coeducatius i no sexistes, i compartir a les xarxes referències bibliogràfiques, fotografies, contes o llibres.