12 de març de 2019
12.03.2019
Diari de Girona

Més protestes animalistes davant de l'escorxador d'Olot

Preveuen fer en els propers dies una «performance» artística de protesta i conscienciació al centre d'Olot

11.03.2019 | 23:57
Un moment de l'acció feta pels vegans a l'escorxador d'Olot.

Quinze activistes del veganisme diumenge passat van protestar davant de l'escorxador d'Olot. Els activistes ja ho havien fet en setmanes anteriors i han anunciat que ho repetiran.

Al voltant de les 16 hores, esperaven els camions carregats amb porcs per dur-los a sacrificar. Estaven alineats al costat de la vorera per aprofitar el moment de l'arribada dels camions.

Segons han informat, els activistes van poder tenir contacte amb els porcs que estaven dins dels camions. Els van acaronar, donar aigua per beure i se'n van acomiadar. També van fer fotografies dels animals i de l'acció. A més de contactar amb els animals, els activistes van mostrar pancartes als conductors. Els activistes denominen vetlles les accions de contacte i espera davant dels escorxadors.

En els dies vinents, els vegans preveuen fer una acció denominada «el cubell de la veritat» a Olot. Es tracta d'una performance estàtica i pacífica. L'objectiu és intentar convèncer els espectadors perquè s'afegeixin al veganisme i deixin de menjar carn i de fer servir qualsevol element d'origen animal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit