Quinze activistes del veganisme diumenge passat van protestar davant de l'escorxador Els activistes ja ho havien fet en setmanes anteriors i han anunciat que ho repetiran.

Al voltant de les 16 hores, esperaven els camions carregats amb porcs Estaven alineats al costat de la vorera per aprofitar el moment de l'arribada dels camions.

Segons han informat, els activistes van poder tenir contacte amb els porcs que estaven dins dels camions. Els van acaronar, donar aigua per beure i se'n van acomiadar. També van fer fotografies dels animals i de l'acció. A més de contactar amb els animals, els activistes van mostrar pancartes als conductors. Els activistes denominen vetlles les accions de contacte i espera davant dels escorxadors.

En els dies vinents, els vegans preveuen fer una acció denominada «el cubell de la veritat» a Olot. Es tracta d'una performance estàtica i pacífica. L'objectiu és intentar convèncer els espectadors perquè s'afegeixin al veganisme i deixin de menjar carn i de fer servir qualsevol element d'origen animal.