L'espai del Centre d'Acollida Turística de Ripoll (CAT) que es va dedicar al Comte Guifré va tenir una vida curta. El CAT va ser inaugurat el juliol de 2010 per l'aleshores conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i aquest espai ocupava una cambra de l'edifici de Can Guetes per explicar-hi la vida de Guifré així com un arbre genealògic dels comtes catalans i material didàctic i audiovisual.

Però a l'estiu de l'any següent, després de l'arribada de Jordi Munell (CiU) a l'alcaldia en substitució de Teresa Jordà (ERC), tot l'equipament va esdevenir insostenible per a l'Ajuntament de Ripoll, ja que la Generalitat va retirar la subvenció de 90.000 euros anuals que havia previst. Més tard la Fundació MAP se'n va fer càrrec i hi va habilitar un restaurant, lloguer de bicicletes i serveis turístics. Però l'espai del Comte Guifré va desaparèixer.

Ara el grup d'ERC a l'Ajuntament ha reclamat, a través del butlletí que està rellançant en els mesos previs a les eleccions municipals, que s'aprofiti «la força turística de la llegenda del Comte Arnau i l'escut de les quatre barres». Els republicans afirmen que la completa exposició que hi havia al CAT «s'ha amagat sense cap sentit» i aposta perquè es torni a mostrar com a esquer turístic del municipi. L'arbre genealògic i el joc didàctic que es va crear per entendre millor la importància de Guifré estan emmagatzemats al Museu Etnogràfic de Ripoll.