El candidat de JuntsxCat d'Olot, Pep Berga, va presentar la seva candidatura el dijous 21 de març en un acte al Torín. L'esdeveniment va reunir unes cinc-centes persones. Tot i ser una candidatura hereva de l'actual equip de govern, Pep Berga va presentar una llista molt diferent de la presentada per Josep Maria Corominas fa quatre anys.

De l'Ajuntament actual només continuen ell mateix, Estanis Vayreda, Montserrat Torras i Josep Maria Coma. Les noves cares de la llista són Imma Muñoz, Agustí Arbós, Mariona Camps, Jordi Güell, Gemma Canalias, Gemma Pujolar, Aniol Sellabona i Ariadna Francès. Berga va explicar que es tracta d'un equip amb una mirada generacional molt àmplia, ja que incorpora gent de totes les edats i amb molta il·lusió per treballar per la ciutat. Segons ell, són persones compromeses amb la ciutat i amb el país.

Del projecte va destacar quatre eixos que giren entorn al progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i la construcció democràtica. Berga va definir la proposta i el projecte de Junts per Catalunya Olot com «un projecte de progrés i de continuïtat, que no de continuisme; un projecte de ciutat i no de mandat. Amb un equip preparat per afrontar el futur».