Els Mossos d'Esquadra han immobilitzat i sancionat a Aiguaviva (Gironès) un autocar amb matrícula del Marroc, que arrossegava un remolc, i que circulava per l'autopista AP-7 amb més càrrega de la permesa i en condicions que posaven en perill la seguretat del trànsit.

L'autocar, que cobria una línia regular internacional de viatgers entre França i el Marroc, va ser detectat per agents de la policia de la Generalitat de Trànsit el passat 15 d'abril, segons ha informat aquest cos en un comunicat.

El vehicle circulava amb només 15 persones al seu interior, malgrat tenir capacitat per a 55, i ple de paquets de diferents dimensions, mentre que el remolc es trobava també ple de mercaderies, excedint els límits permesos en un 35%.

Els Mossos també van comprovar que una de les rodes del vehicle presentava "greus deficiències" i que la mercaderia no estava ben protegida.

En concret, l'autocar circulava incorrent en diverses infraccions contemplades en la Llei Orgànica de Transports Terrestres (LOTT) i el Reglament General de Vehicles (RGV).

Les sancions per les infraccions comeses ascendeixen a més de 5.000 euros.