07 de juny de 2019
07.06.2019
Diari de Girona

Doctor Prats actuarà a la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols

Durant els quatre dies de la festa es duran a terme múltiples activitats diverses

07.06.2019 | 00:11
Doctor Prats actuarà a la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols

La Festa Major ha arribat al municipi de Sant Feliu de Pallerols. Durant quatre dies, des d'avui fins dilluns, 10 de juny, es duran a terme una trentena d'activitats dirigides a petits i grans.

Enguany el pregó de Festa Major amb espectacle a càrrec de DC Company, la companyia de dansa, ball i performance de Girona, donarà el tret de sortida a la festa. El primer dia de festa estarà protagonitzat pel sopar popular seguit de les actuacions musicals del grup de versions L'Eskerda i del santfeliuenc Dj Georg Folotove, que punxarà fins la matinada.

El mercat setmanal i la cercavila del Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa ompliran demà els carrers del municipi. Seguidament hi haurà la demostració de ball de line dance country a dos quarts de nou del vespre a la plaça del Firal.

Dissabte serà la nit forta perquè se celebrarà la 2a nit de ball amb l'espectacle Xaranga Damm-er i el concert a càrrec de Doctor Prats.

Entre diumenge i dilluns tindran lloc la major part de les activitats infantils, esportives i culturals de la programació de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols.

A les 11 del matí del diumenge començarà amb l'ofici solemne acompanyats pel Cor Parroquial. I a les 12 a la plaça del Firal, es durà a terme la Discobaby.

Hi destaca l'audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d'Olot (diumenge a 2/4 de 6 de la tarda), la qual anirà acompanyada del Ball de Cavallets, gegants i mulassa amb el suport musical de la mateixa cobla.

A les 8 del vespre, a l'aparcament del Soler, concert de l'Orquestra Girasol amb refrigeri per tots els assistents. I acabarà la jornada amb la 3a nit de ball amb l'Orquestra Girasol.

L'últim dia de la festa començarà a les 12 amb l'espectacle infantil de Beatbox Circ. A les 6 de la tarda hi haurà l'audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d'Olot.

Amb el Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa, a la mitja part amb el suport musical de la mateixa cobla.

La paltrucada popular i una traca final, a les set de la tarda, posaran el punt final a la festa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook