La Festa Major ha arribat al municipi de Sant Feliu de Pallerols. Durant quatre dies, des d'avui fins dilluns, 10 de juny, es duran a terme una trentena d'activitats dirigides a petits i grans.

Enguany el pregó de Festa Major amb espectacle a càrrec de DC Company, la companyia de dansa, ball i performance de Girona, donarà el tret de sortida a la festa. El primer dia de festa estarà protagonitzat pel sopar popular seguit de les actuacions musicals del grup de versions L'Eskerda i del santfeliuenc Dj Georg Folotove, que punxarà fins la matinada.

El mercat setmanal i la cercavila del Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa ompliran demà els carrers del municipi. Seguidament hi haurà la demostració de ball de line dance country a dos quarts de nou del vespre a la plaça del Firal.

Dissabte serà la nit forta perquè se celebrarà la 2a nit de ball amb l'espectacle Xaranga Damm-er i el concert a càrrec de Doctor Prats.

Entre diumenge i dilluns tindran lloc la major part de les activitats infantils, esportives i culturals de la programació de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols.

A les 11 del matí del diumenge començarà amb l'ofici solemne acompanyats pel Cor Parroquial. I a les 12 a la plaça del Firal, es durà a terme la Discobaby.

Hi destaca l'audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d'Olot (diumenge a 2/4 de 6 de la tarda), la qual anirà acompanyada del Ball de Cavallets, gegants i mulassa amb el suport musical de la mateixa cobla.

A les 8 del vespre, a l'aparcament del Soler, concert de l'Orquestra Girasol amb refrigeri per tots els assistents. I acabarà la jornada amb la 3a nit de ball amb l'Orquestra Girasol.

L'últim dia de la festa començarà a les 12 amb l'espectacle infantil de Beatbox Circ. A les 6 de la tarda hi haurà l'audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d'Olot.

Amb el Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa, a la mitja part amb el suport musical de la mateixa cobla.

La paltrucada popular i una traca final, a les set de la tarda, posaran el punt final a la festa.