L'home acusat d'haver segrestat la seva exparella i agredir-la en un descampat de les Gavarres es va entregar ahir a les 8 del vespre a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona, on va quedar detingut. Els fets es remunten a diumenge a la nit, quan l'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa.

Segons el relat de la víctima, cap a les tres de la matinada se la va endur lligada en un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà la va agredir amb una arma blanca i li va propinar diversos cops. La dona va poder escapar-se del seu captor i va aconseguir arribar caminant fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, la van haver de traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Segons va explicar la víctima als Mossos d'Esquadra, quan la seva exparella la va retenir i se la va endur fins a un mas situat a les Gavarres. Allà, la va tenir tancada durant hores. En plena matinada, pels voltants de les tres, l'home la va lligar i se la va endur amb el cotxe fins a un descampat situat entremig de la zona boscosa.

Allà, l'agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer, segons va explicar, li va llançar un líquid irritant a la cara -tot i que d'entrada la policia no n'ha trobat restes- i després la va ferir amb un objecte punxant, un ganivet. La dona presenta diverses ferides d'arma blanca a les cames, el tronc i els braços.

La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

Diversos talls

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'atendre a l'hospital Josep TruetaTot i que no presentava ferides de gravetat, la seva exparella sí que la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap.