Els Mossos d'Esquadra van detenir a Aiguaviva una conductora de 58 anys per circular més de 20 quilòmetres per l'AP-7 en direcció contrària. La dona va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia i drogues.

Els fets van passar cap a quarts de dotze de la nit del diumenge quan la policia va rebre diverses trucades de testimonis que alertaven que s'havien creuat amb un cotxe en contra direcció.

La dona hauria entrat al peatge de Girona Nord en direcció Figueres, tot i que, en realitat, volia anar cap a Barcelona. Un cop a Vilademuls s'hauria adonat de l'error i va girar a la mateixa via per tornar cap al sud. Va ser aleshores quan va començar el recorregut en sentit contrari.

Després de rebre l'avís de diferents persones que van veure el cotxe que anava en sentit contrari, una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al llocs dels fets. Els agents es van creuar amb la conductora i es va tallar el trànsit de l'autopista per aconseguir interceptar-la.

Finalment, la dona es va aturar gairebé a l'alçada de la població d'Aiguaviva quan es va adonar que la seguia una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Posteriorment, la conductora va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia i drogues i els agents la van detenir per un delicte de conducció temerària.