Els establiments que integren la marca Costa Brava Hotels de Luxe, tots ells de quatre i cinc estrelles, valoren «positivament» la temporada estival que acaba de finalitzar i auguren bons resultats a la tardor.L'ocupació després que augmentessin entre un 5% i un 7% durant el primer semestre d'any malgrat la meteorologia complicada a final d'abril i al maig. Els resultats són similars als de la temporada 2017, que aquests hotelers van qualificar d'«excel·lent» per a la Costa Brava com a destí.

L'associació valora especialment l'increment del preu mitjà per habitació, que atribueixen a les millores realitzades als establiments i a l'excel·lència dels serveis que s'ofereixen, cosa que atreu clients d'alt poder adquisitiu.

Les bones perspectives per a aquesta tardor tenen a veure tant amb els visitants particulars com amb els grups d'empresa, casaments i altres esdeveniments.

L'augment de les reserves d'última hora s'ha mantingut aquest estiu com una tendència que es repeteix els últims anys, segons els hotelers.Costa Brava Hoteles de Luxe agrupa disset establiments amb un total de 1.292 habitacions, algunes d'elles amb piscina privada.