Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir a Campdevànol un home de 38 anys per haver robat presumptament un mòbil en un bar de Puigcerdà quatre mesos abans. Els fets van tenir lloc el 7 d'octubre, quan uns agents de la comissaria de Ripoll van rebre un avís de furt en un supermercat de Campdevànol.

Poc després els mateixos agents van rebre l'avís que un home, veí de Campdevànol i de nacionalitat espanyola, es trobava dins un supermercat de la zona, volia sostreure unes begudes.

Els mossos que s'hi van adreçar van observar com un home portava ocultats sota els pantalons i per sota del genoll de la cama dreta uns objectes. El van identificar i el van escorcollar, i en aquesta part del cos li van localitzar tres llaunes de cervesa i un telèfon mòbil.

Fetes les comprovacions sobre el telèfon mòbil, aquest constava com a sostret des del passat 11 de juny a la població de Puigcerdà. Els fets van succeir dins un bar del carrer Ramon Cosp, quan la víctima portava el telèfon mòbil a la butxaca de la camisa. Mentre era dins el local el lladre se li va apropar fent veure que s'entrebancava i va aprofitar per furtar-li el telèfon valorat en més de 500 euros.

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, va passar el dia 8 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.