La Intersindical-CSC s'ha tornat a imposar en les eleccions sindicals de la Generalitat a Girona i fins i tot ha millorat els seus resultats en la repetició de les votacions celebrades el passat mes de març. El sindicat ha aconseguit 8 dels 25 delegats que es disputaven als Serveis Territorials de Girona i s'ha situat de nou com a primera força a la demarcació, per sobre la UGT, que ha obtingut cinc representants (un menys que el passat mes de març), i Comissions Obreres, CSI-F i IAC-Catac, que n'han obtingut quatre cadascun.

Segons ha informat la Generalitat, les eleccions sindicals gironines han tingut una participació del 40,82% del cens, un 6,65% menys que les eleccions celebrades al març, on el percentatge de participació va arribar al 47,47%.

En aquesta ocasió, hi ha 1.171 treballadors públics de la demarcació que han exercit el seu dret a vot dels 2.869 que estaven cridats a les urnes.

Amb els resultats d'aquesta repetició de les votacions a la demarcació de Girona es tanca el cicle electoral i queda configurada la distribució de representants sindicals de l'administració catalana. Les eleccions s'han hagut de tornar a celebrar perquè en l'anterior convocatòria hi va haver diversos candidats, especialment d'UGT, que van voler renunciar a anar a la llista, però la Mesa Electoral no va acceptar les seves peticions al·legant que havien arribat fora de termini. Davant d'això, la UGT va dirigir el cas a una mesa d'arbitratge, però la resolució -que donava la raó a UGT- no va arribar fins després de les eleccions. Malgrat que llavors la UGT ja no volia que es repetissin les votacions, altres sindicats sí que ho volien. Al final, la Generalitat va dur el cas al jutjat, que va establir que s'havien de repetir les votacions.