Ahir, a dos quarts de tres del migdia, els Bombers de Girona van rebre l'avís d'un incendi iniciat al carrer Jocs Olímpics de Girona. El foc concretament afectava l'edifici número u de la via.

Les flames van arribar a incendiar la campana extractora, els armaris de la cuina i van malmetre els estris culinaris. El descontrol del foc va obligar els Bombers a desallotjar els veïns de tot l'edifici, segons expliquen testimonis dels fets, i a sanejar el quadre elèctric de l'habitatge.

Es van traslladar al lloc dels fets sis dotacions de Bombers, tres de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra i una ambulància. Segons fonts oficials, el SEM va atendre algunes persones amb cap afectació greu, in situ L'incendi es va extingir a tres quarts de tres, quinze minuts més tard que els Bombers rebessin l'avís.

Explosió d'un comptador

Un altre petit incendi va tenir lloc ahir a Girona, concretament al Casal Independentista El Forn, ubicat a la plaça Sant Pere. Un dels comptadors va fer una explosió que va ocasionar un petit foc que va ser apagat amb extintors. Dues persones van sortir ferides lleus, una d'elles amb cremades a les mans.