L'Ajuntament d'Olot treballa en un pla destinat a dotar de places d'aparcament les farmàcies. Ho va anunciar el regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona. Sellabona va plantejar l'existència del Pla com a resposta a una moció de la CUP que va ser aprovada per unanimitat.

Abans, la regidora Adriana Roca (CUP) va exposar que «les farmàcies són espais que s'han d'utilitzar sovint i a vegades no amb la plenitud de les nostres condicions. I és lògic i necessari que els usuaris hi puguin accedir amb facilitat». A partir de la constatació, Roca va demanar que s'habiliti una zona d'aparcament d'un quart d'hora davant de totes les farmàcies d'Olot.

Sellabona va respondre que ja han habilitat aparcaments a algunes farmàcies. «I les que resten les tenim sobre plànol», va exposar.

De les 16 farmàcies que hi ha a Olot una meitat estan situades en els carrers del centre i l'altra en barris o zones de la perifèria. En alguns casos estan ubicades davant de vies molt transitades.

En quatre d'aquests últims casos ja tenen habilitats aparcaments de 15 minuts, i on és més complicat fer aparcaments és en les farmàcies del nucli antic.

Fa dos anys, ERC també va plantejar la necessitat de facilitar els aparcaments davant de les farmàcies.