La Grossa de Cap d'Any ha passat només de puntetes enguany a les comarques gironines. De fet, la loteria catalana només va esquitxar la demarcació amb un bitllet del primer premi venut a Salt, part del tercer premi venut a Olot i Campdevànol i butlletes d'un cinquè a Palafrugell.

El popular bar Can Xena del Firal d'Olot va vendre set bitllets del tercer premi de la Grossa, amb el número 85572. El propietari de l'establiment, Enric Solà, va explicar que va vendre els números a clients i gent de la zona de manera individual. És a dir, set olotins o de les proximitats han estat premiats amb 30.000 euros cadascun. Solà estava molt content pel fet d'haver pogut repartir 210.000 euros. Tenia un talonari de quinze bitllets i li'n va quedar vuit que va retornar.

A l'estanc del carrer Major de Salt, la seva propietària, Sílvia Campderà, es va mostrar tan contenta per haver venut un bitllet del primer premi -el número 26845- a través de màquina com si n'hagués repartit tota una sèrie. «Estic molt contenta d'haver venut la Grossa i que hagi tocat a Salt, perquè ja tocava; espero que l'hagi comprada algú que visqui aquí», va afirmar Campderà.

El primer premi de la Grossa, però, va quedar molt repartit i es va vendre principalment en dos supermercats de Terrassa i Santa Susanna, així com en diversos comerços de Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Palafolls. Pel que fa al segon premi, que va correspondre al 22418, es va vendre a Sant Cugat del Vallès, Montblanc i Barcelona.