04 de gener de 2020
04.01.2020

L'Oncolliga estén el servei d'estètica oncològica a tota la demarcació

El tractament arribarà a més hospitals gràcies als diners recaptats en les dues últimes edicions de l'Oncobike

04.01.2020 | 01:09
Núria Izquierdo durant una sessió d'estètica oncològica.

El servei d'Estètica Oncològica Integral de la Fundació Oncolliga Girona ja està disponible a tota la demarcació. Un any i mig després de la seva posada en marxa a Girona i Olot, el servei s'ha pogut estendre a la resta d'hospitals comarcals, a Palamós, Campdevànol, Blanes i Figueres gràcies als diners recaptats a les últimes dues edicions de l'Oncobike, la cursa solidària en BTT que se celebra a l'octubre a la Vall de Llémena.

El servei d'Estètica Oncològica Integral té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. La toxicitat de la pell, les mucoses seques (bucals, vaginals...), la hipersensibilitat al sol, l'acne o la coïssor són alguns d'aquests efectes secundaris. Tots ells són transitoris, però molt molestos, i l'objectiu d'aquest servei és minimitzar-los per tal que el malalt guanyi qualitat de vida i benestar, i de retruc, millori el seu estat anímic. El servei consta de sis sessions d'una hora de durada, amb periodicitat mensual i totalment gratuïtes.

El programa va a càrrec de Núria Izquierdo, especialista en estètica oncològica, que es desplaça fins als diferents centres sanitaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook