Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor menor d'edat que anava begut i que ahir al matí va causar un accident de trànsit a la GI-503 a Darnius en el qual va resultar ferit de gravetat un dels altres dos joves que viatjaven en el turisme. El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que el sinistre es va produir cap a tres quarts de set de la matinada, en sortir de la via el vehicle que conduïa el menor, que va resultat il·lès i que va donar positiu en el control d'alcoholèmia al qual va ser sotmès, per la qual cosa va ser arrestat. Els Mossos encara no han pogut aclarir per què el vehicle va acabar sortint de la carretera.

Un dels passatgers que viatjava a la part posterior del vehicle va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat a l'hospital Trueta de Girona, mentre que una jove que anava al seient del copilot i el mateix conductor van resultar il·lesos. Tant el conductor com els dos ocupants del vehicle són de nacionalitat francesa.

Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc del sinistre.