La Policia Local de Ripoll i els Mossos d'Esquadrahan detingut el presumpte autor d'un robatori d'un comerç de Ripoll. El van enxampar durant la matinada de dimecres amagat sota el pont de Calatrava de la ciutat, a tocar del riu. L'home està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets es remunten al voltant de les tres de la matinada, quan es va produir un robatori amb força en una fleca del carrer Núria.

Un veí va veure dos lladres que van trencar el vidre del comerç. Ràpidament en va alertar els Mossos d'Esquadra, que també van activar la Policia Local de Ripoll per fer la recerca dels delinqüents.

Finalment, la policia va localitzar un dels presumptes autors del robatori. L'altre home va aconseguir fugir. Es tracta d'un veí de la localitat, de 42 anys i nacionalitat espanyola. Compta amb alguns antecedents policials. Se l'acusa d'un delicte de robatori amb força i també d'un robatori amb força a l'interior de vehicle.

El motiu d'aquesta última imputació procedeix de la investigació dels Mossos de la comissaria de Ripoll, que l'acusen de ser el presumpte autor del robatori a l'interior d'un cotxe que el dia abans estava aparcat al carrer de Josep Maria Pallisser, a prop d'un supermercat. El lladre va trencar el vidre del vehicle i se'n va emportar objectes.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir recuperar-ne alguns. Entre aquests hi ha diners, una targeta de crèdit i productes cosmètics. Les diligències del cas es mantenen obertes. La policia no descarta que pugui estar relacionat amb més fets delictius.