La comarca del Ripollès ha decidit suspendre el transport escolar per a aquest dimarts per la previsió de neu del temporal Glòria, segona ha anunciat el conseller d'Interior, Miquel Buch, després de la reunió que ha mantingut aquest dilluns al vespre el Consell Assessor dels plans d'emergències Inuncat, Neucat i Ventcat. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit a la reunió. Buch també ha explicat que les comarques d'Osona i el Moianès estudien prendre la mateixa mesura, però que la decisió final es prendrà a primera hora del matí. De moment, a les comarques de l'àmbit metropolità, principalment al Maresme, més de 60.000 alumnes no assistiran a classe per precaució davant les previsions de fortes ratxes de vent.

El cap de l'Àrea de Predicció del Servei Meteorològic de Catalunya(SMC), Santi Segalà, ha explicat també durant la compareixença que aquest dimarts es preveu el moment més cru del temporal, perquè coincidiran el vent, la neu, la pluja i la mala mar.

Davant d'aquest panorama Buch ha recordat que s'ha ordenat la suspensió de qualsevol activitat al medi natural i ha subratllat la importància de prendre precaucions per evitar mals majors, com ara, per exemple, no acostar-se als espigons a fer fotografies.

En aquest sentit, aquesta tarda s'havia avisat de la possible desaparició d'una persona a la desembocadura del riu Besòs. Buch ha explicat que amb la informació de què es disposa, tot sembla indicar que s'ha tractat d'una falsa alarma.