La Fundació Drissa, entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, i la Foixarda, projecte que fomenta l'educació d'aquestes persones per facilitar-los, amb posterioritat, la inclusió laboral, s'han unit per desenvolupar conjuntament un projecte per fomentar l'educació de les persones amb problemes de salut mental.

La falta d'estudis és, juntament amb l'estigma social de les persones amb trastorn mental, la causa principal de l'exclusió laboral del col·lectiu. D'acord amb l'últim informe anual de l'INE , la discapacitat per raó de salut mental es manté com la que menys ocupació registra. El 2018 només un 17,6% de les persones en aquesta situació van treballar. D'altra banda, el 56,86% té estudis secundaris i només el 16,81% té estudis superiors i, a més, d'aquestes, el 50% prové de la classe social alta, i només l'11% de la classe baixa.

Amb l'objectiu de sumar forces, la Foixarda, projecte impulsat per Hugo Rovira, s'integra a l'equip de la Fundació Drissa, des d'on es desplegarà el projecte. Segons han explicat la gerent de Drissa, Núria Martínez, i el mateix Rovira, «volem facilitar l'accés a una ocupació laboral al màxim de persones possible».