Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per un robatori violent en un supermercat d'Olot. Els fets van ocórrer cap a dos quarts d'onze del matí del dia 10 de febrer, en un establiment de la carretera de les Tries.

Un client portava productes amagats dins de la seva jaqueta i un treballador se'n va adonar. Quan li va cridar l'atenció, el lladre es va encarar amb l'empleat i el va agredir. Tot seguit va dirigir-se a la sortida del supermercat, va colpejar l'arc de seguretat i les portes de vidre, fet que va provocar que el sistema de tancament quedés danyat i va fugir.

Arran del succés, els Mossos van obrir una investigació que va permetre identificar el presumpte lladre. Va ser localitzat i detingut l'endemà.

L'arrestat és un home de 24 anys, de nacionalitat ucraïnesa i amb domicili a Olot, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 14 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, que en va decretar la llibertat.

Robatoris en botigues

Quatre dies després dels fets, a la mateixa ciutat d'Olot va haver-hi un altre robatori. En aquest cas, els lladres van rebentar l'aparador d'una botiga de roba de la plaça Clarà d'Olot amb un embornal. Els lladres van robar els diners de la caixa enregistradora i un ordinador portàtil. En aquest cas, els Mossos i laPolicia Municipal busquen els autors dels fets.

Dos dies abans, segons va informar Ràdio Olot, uns lladres també van entrar en una perruqueria de l'avinguda Xile. Van forçar el pany i es van endur la caixa.