Una nova defunció a l'Hospital d'Olot fa arribar fins a sis les morts confirmades per COVID-19 a Olot, des del 21 de març. Cinc de les morts han estat a l'Hospital d'Olot i una a la residència geriàtrica Nostre Senyora del Tura. A l'Hospital hi ha 30 professionals que han donat positius en coronavirus (un 5,5% de la plantilla). En aquests moments, el centre sanitari té 19 pacients ingressats amb COVID-19.

L'Hospital ha comunicat que aquestes dades no reflecteixen la realitat de casos a la Garrotxa perquè des de fa uns dies només fan el test per detectar positius per coronavirus als professionals sanitaris que presenten una simptomatologia greu. Han fet públic que des del dia 16 de març fins avui, o sigui 12 dies, han atès 138 urgències que presentaven simptomatologia respiratòria. Es tracta, d'un 38,6% dels casos atesos d'un total de 473 atencions d'urgències.

L'alteració de l'activitat a l'Hospital d'Olot pel coronavirus va començar a produir-se el dilluns dia 16 de març. Durant aquests dies, l'activitat programada i urgent de l'Hospital d'Olot no ajornable s'ha desenvolupat correctament. En aquest sentit, han realitzat 13 parts. Un d'ells d'una mare amb COVID-19. Tant la criatura com la mare es troben correctament i estan a casa. El nadó ha donat negatiu en el test pel coronavirus