14 de maig de 2020
14.05.2020
Diari de Girona

Pere Carrera serà elegit nou alcalde de Campelles en un ple telemàtic aquest dissabte

L'actual primer tinent d'alcalde substituirà Joan Dordas, que va morir la setmana passada

14.05.2020 | 18:53
Pere Carrera serà elegit nou alcalde de Campelles en un ple telemàtic aquest dissabte

Pere Carrera, primer tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Serveis a Campelles serà elegit nou alcalde del municipi del Ripollès en un ple d'investidura que es farà aquest dissabte al migdia. Serà telemàtic per la situació d'emergència sanitària de la covid-19. Carrera prendrà el relleu de l'alcaldia després que Joan Dordas morís diumenge passat als 65 anys al no superar una malaltia contra la que lluitava des de feia temps. Aquest era el seu tercer mandat consecutiu al capdavant del consistori després de guanyar les eleccions del 2019 amb les sigles d'ERC-Acord Municipal.

El ple serà telemàtic per la situació actual de la covid-19. Tot i això, hi haurà tres regidors que assistiran a l'Ajuntament seguint les normes de seguretat i preservant les distàncies. El format serà el d'una sessió d'investidura ordinària tot i que serà la primera que es fa de forma telemàtica a comarques gironines. També està previst que es faci un minut de silenci en record a Joan Dordas.

Quedarà pendent el nomenament del cinquè regidor, que es preveu que sigui més endavant perquè s'estan tramitant les credencials.

Pere Carrera Solà, natural i resident de Torelló fins als 40 anys, va participar i col·laborar en entitats com cabalatges, coral i sardanista. Des del 2019 és primer tinent d'alcalde de Campelles i regidor d'Obres i Serveis.

Fa 25 anys que resideix a Campelles. En la seva trajectòria professional, ha dirigit tant empreses nacionals com estrangeres, va muntar la seva pròpia empresa d'injecció de plàstics conjuntament amb la seva companya. Des del primer moment de viure a Campelles, ha col·laborat amb les diverses activitats del poble i durant vuit anys va ser jutge de pau substitut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit