L'exregidora del PP a Girona Concepció Veray serà la nova cap de gabinet de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia-Albiol, que va recuperar el càrrec el passat 12 de maig, després de la renúncia de l'anterior batlle, Àlex Pastor (PSC), a qui els Mossos van enxampar conduint begut i saltant-se el confinament. Un cop ja s'ha aprovat el cartipàs municipal, es preveu que la incorporació de Veray al seu nou càrrec sigui ràpida.

Veray compta amb una extensa trajectòria política a les seves esquenes, sempre vinculada al PP. Durant setze anys va ser regidora popular a l'Ajuntament de Girona i el 2011 també va aconseguir la complicada acta de diputada del PP al Congrés per Girona (2003-2015). A més, també ha exercit càrrecs orgànics dins del seu partit, ja que va ser presidenta de les Noves Generacions i posteriorment presidenta del partit a la província. També havia estat assessora del PP a la Diputació de Barcelona.

A les eleccions municipals de 2019, Veray, que tornava a encapaçlar la llista del PP a Girona, es va quedar fora de l'Ajuntament, fet que va suposar la seva desvinculació -temporal- de la política. En els darrers mesos s'ha dedicat a la seva activitat professional, vinculada al món de la comunicació, i entre altres ha estat tertuliana a RAC1.