Els equips d'emergència busquen un home de 62 anys desaparegut

L'avís de la desaparició el va donar la família ahir a la nit, pels volts d'un quart d'onze i des de llavors, ja es va començar a buscar-lo per la zona.

Els Bombers que lideren el dispositiu informen que l'home, de 62 anys, va sortir ahir el matí de Sant Julià de Llor i Bonmatí i no va tornar a casa seva al vespre.

Segons sembla, l'home hauria anat fins a Rupit (Osona). Una ruta que part tant deixa els efectius de recerca amb una zona molt gran per pentinar i que abraça diverses comarques (Selva, Garrotxa, Osona). Ja que podria haver anat per la zona de Susqueda, les Planes, entre altres.

Des del matí, un helicòpter dels Bombers està pentinant la zona, especialment, entre Rupit i el Pasteral i Susqueda.

Mentre que els efectius terrestres, els GRAE, la unitat Canina estan buscant per zones rurals. Concretament zona de les Planes, al Castell de Fornils, al nord-est del Pantà de Susqueda, on un testimoni l'hauria vist ahir a darrera hora de la tarda

A lloc també hi ha diverses patrulles de Mossos d'Esquadra a la zona, que entre altres es troben treballant a la zona del castell Fornils, el salt de Sallent.

També participen en la recerca policia local, voluntaris i Agents Rurals.

L'ajuntament d'Anglès ha difós la seva desaparició, ja que és nascut al municipi i viu al poble veí. També s'ha difós des de Sant Julià de Llor.