16 de setembre de 2020
16.09.2020
Diari de Girona

Ajuntament i ramaders acorden no fer la Tria de Mulats d'Espinavell

15.09.2020 | 23:31
La Tria de Mulats.

L'Ajuntament de Molló i els ramaders participants a la Tria de Mulats d'Espinavell han decidit anul·lar la celebració de la fira d'enguany a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19. La fira s'havia de celebrar el 13 d'octubre i s'esperava l'arribada de milers de visitants.

Entre els motius que han portat a suspendre l'acte hi ha «l'alt risc de rebrot que registra la comarca del Ripollès», així com també la «incertesa» d'organitzar una fira que aplega uns 4.000 assistents «sense saber fins uns dies abans si la situació sanitària permet dur-la a terme o no».

A més, creuen que és «impossible» complir amb les mesures de seguretat per prevenir contagis, ja que la fira es fa a l'aire lliure i seria «molt complicat» delimitar l'espai amb tanques i fer controls d'accessos.

A través d'un comunicat que va ametre ahir, l'Ajuntament de Molló també ressalta que la Tria de Mulats suposa la trobada d'entre 3.000 i 4.000 assistents que, malgrat sigui a l'aire lliure, «no hi ha prou capacitat per garantir les distàncies». A més, asseguren que la majoria de visitants provenen de punts molt diferents de la geografia catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit