Un total de 17 pacients de la unitat de mitjana estada polivalent de l'Hospital de Calella han donat positiu per covid-19, segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La majoria dels pacients són asimptomàtics, mentre que cinc han presentat algun símptoma lleu com tos o febrícula. A més, s'ha registrat una defunció d'un pacient pal·liatiu que ha resultat positiu a la prova. La Corporació ha assegurat que s'han pres "les mesures pertinents" des de la direcció i que s'estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. Així, la planta de mitjana estada polivalent s'ha sectoritzat i els pacients positius estan aïllats en les seves habitacions.

A més, s'han cancel·lat les visites de familiars a pacients amb coronavirus i s'iniciaran les videotrucades perquè puguin estar en contacte.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha assegurat que s'està fent "un seguiment acurat" dels positius i els seus contactes. A més, s'està vigilant "de prop" l'evolució de totes les persones, pacients i professionals, per tal d'aplicar les mesures pertinents en cada moment.