02 de octubre de 2020
02.10.2020
Diari de Girona

17 positius i una defunció en la unitat de mitjana estada polivalent de l'Hospital de Calella

Els pacients afectats es troben aïllats en les seves habitacions

02.10.2020 | 11:40
17 positius i una defunció en la unitat de mitjana estada polivalent de l'Hospital de Calella

Un total de 17 pacients de la unitat de mitjana estada polivalent de l'Hospital de Calella han donat positiu per covid-19, segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La majoria dels pacients són asimptomàtics, mentre que cinc han presentat algun símptoma lleu com tos o febrícula. A més, s'ha registrat una defunció d'un pacient pal·liatiu que ha resultat positiu a la prova. La Corporació ha assegurat que s'han pres "les mesures pertinents" des de la direcció i que s'estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. Així, la planta de mitjana estada polivalent s'ha sectoritzat i els pacients positius estan aïllats en les seves habitacions.

A més, s'han cancel·lat les visites de familiars a pacients amb coronavirus i s'iniciaran les videotrucades perquè puguin estar en contacte.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha assegurat que s'està fent "un seguiment acurat" dels positius i els seus contactes. A més, s'està vigilant "de prop" l'evolució de totes les persones, pacients i professionals, per tal d'aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit