Marina Alegre, enginyera agrònoma, és des d'avui, la primera secretària del PSC a la Garrotxa. Alegre és regidora a l'Ajuntament d'Olot perquè va anar segona a la llista de Josep Guix el 2019. Relleva, Albert Bramon (físic i subdelegat del Govern).

Aquest vespre, la nova primera secretària ha plantejar que el partit vol augmentar la presència a la Garrotxa amb més militants i simpatitzants i contribuir en el desenvolupament econòmic i social de la comarca com han fet fins ara.

El primer secretari sortint, Albert Bramon, ha exposat que agafa el relleu per donar pas a noves generacions, però va apuntar que continuarà a primera línia de la política i atent a les necessitats del partit. Va repartir el seu mandat en dos períodes el de col·laboració amb l'antiga CiU a l'Ajuntament d'Olot i el trencament produït pels fets tres d'octubre de 2017. Va reivindicar la participació del PSC de la Garrotxa en la construcció d'infraestructures com els túnels de Castellfollit (2006) i els de Bracons (2009).

El portaveu del PSC a l'Ajuntament, Josep Guix, s'ha afegit a les reivindicacions de Bramon i ha posat sobre la taula que el PSC continua actiu i amb ganes de recuperar la majoria a l'Ajuntament. Guix ha explicat que han al·legat contra la construcció de més grans superfícies a Olot i que reclamen millores al servei de recollida de residus.

Ha indicat que continuaran en la línia d'una política positiva de bona relació amb els altres grups i al servei dels ciutadans.