14 de octubre de 2020
14.10.2020
Diari de Girona

Afers Interns encara no ha decidit si investigarà la foto del ninot del Rei

13.10.2020 | 23:55
Afers Interns encara no ha decidit si investigarà la foto del ninot del Rei

La Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra està pendent de si obre una investigació sobre la fotografia que va fer un mosso de trànsit a la comissaria de Girona a un ninot del Rei despenjat d'un radar i que després va transcendir a les xarxes socials. Segons fonts consultades, encara s'ha de decidir si s'obre o no una informació reservada, ja que s'està mirant si aquesta conducta que el mateix mosso va admetre vulnera la normativa interna del cos policial.

Si finalment es decideix obrir aquesta investigació i es considera que s'ha realitzat una actuació que contradiu la normativa, se li obrirà un expedient disciplinari. En cas que aquesta informació reservada tiri endavant i també l'expedient, s'intentarà identificar quina persona va començar a viralitzar la imatge, ja que s'hauria compartit en un grup de mossos i després algú l'hauria passat a altres contactes.

Les infraccions a què es pot enfrontar el mosso en cas de ser sancionat poden anar des de dos a 15 dies de suspensió de sou fins a un any d'expulsió del cos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook