La Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra està pendent de si obre una investigació sobre la fotografia que va fer Mossos d'Esquadraun mosso de trànsit a la comissaria de Girona a un ninot del Rei despenjat d'un radar i que després va transcendir a les xarxes socials. Segons fonts consultades, encara s'ha de decidir si s'obre o no una informació reservada, ja que s'està mirant si aquesta conducta que el mateix mosso va admetre vulnera la normativa interna del cos policial.

Si finalment es decideix obrir aquesta investigació i es considera que s'ha realitzat una actuació que contradiu la normativa, se li obrirà un expedient disciplinari. En cas que aquesta informació reservada tiri endavant i també l'expedient, s'intentarà identificar quina persona va començar a viralitzar la imatge, ja que s'hauria compartit en un grup de mossos i després algú l'hauria passat a altres contactes.

Les infraccions a què es pot enfrontar el mosso en cas de ser sancionat poden anar des de dos a 15 dies de suspensió de sou fins a un any d'expulsió del cos.